BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Skelbakken søger afdelingsledere – ja, vi søger igen
Læs videre og få svar på hvorfor.
Vi siger farvel til nogle af vores gode ledere, og får disse fine ord med, på deres vej ud ad døren:
Skelbakken søger afdelingsleder til Børnehuset da den nuværende leder fratræder sin stilling med følgende ord: ”Jeg har fået mulighed for at være med til at starte et nyt tilbud og samtidig reducere min transporttid med 90 %” – suppleret med en tak til en god arbejdsplads med godt samarbejde.
Skelbakken søger afdelingsleder til Aflastningshuset da den nuværende leder fratræder sin stilling med følgende ord: ”Jeg er glad for at have mødt alle jer skønne mennesker, lært af jeres viden og nydt at være en del af et stærkt fællesskab – men jeg ønsker igen at være pædagogisk konsulent”.
Lederteamet består af 4 afdelingsledere og en forstander.
På Skelbakken har vi fokus på en faglig funderet og nærværende ledelse tæt på praksis. Det har du nu muligheden for at blive en del af.
Skelbakken er et regionalt bo- og aflastningstilbud for børn og unge med fysisk og psykisk udviklingshæmning, hvor vores faglige ståsted bl.a.er KRAP (Kognitiv Ressourcefokuseret Anerkendende Praksis). Hovedparten af personalet har gennemgået KRAP-uddannelsen i 2023/ 2024.
Videreudvikling af Skelbakken som et specialiseret tilbud
Det er vores fælles kerneopgave at skabe trivsel, udvikling og livskvalitet for alle børn og unge. Dette gøres i et samarbejde med engagerede medarbejdere og lederkollegaer.
Vi har beskrevet vores kerneopgave:
Skelbakkens kerneopgaver er:
at skabe trivsel, udvikling og livskvalitet for børn og unge
i tæt relation med forældre og andre samarbejdspartnere.
Som en del af lederteamet vil du få indflydelse og medansvar for prioriteringer, strategisk udvikling og daglig drift, hvor du sideløbende naturligt også indgå i Socialområdets tværregionale strategiprojekter og faglige miljøer.
I 2024 er der sat fokus på at styrke det tværregionale samarbejde på udvalgte områder imellem de sociale tilbud for at skabe fælles udvikling og læring. Formålet er at styrke kvalitet og bibringe faglighed i relation til udviklingen både på Skelbakken og i det samlede specialiserede Socialområde i Region Sjælland.
Ledelse og struktur
Skelbakken rummer tre selvstændige bo-huse med plads til 6-7 børn/unge i hvert hus samt et aflastningshus, alle med hver deres afdelingsleder. Skelbakken modtager børn og unge i alderen 0-23 år. Bo-husene er aldersopdelt med Børnehuset (0-12-årige), Mellemhuset (12-16-årige) og Ungehuset (16-23-årige). Børn og unge flytter internt mellem bo-husene i løbet af deres opvækst og under hensyntagen til deres udviklingsmæssige behov.
I Aflastningshuset modtages børn og unge fra 0-18 år.
Fælles for børn og unge der bor på / er tilknyttet Skelbakken er, at de har behov for hjælp/støtte til alle personlige gøremål og aktiviteter.
I lederteamet har vi fokus på at være et samlet arbejdsfællesskab og vi arbejder med et fælles værdi- og ledelsesgrundlag med reference til Regions Sjællands ”Referenceramme for ledelse”. Du vil blive involveret og få mulighed for også at sætte dit præg på dette. Du kan se regionens referenceramme for ledelse i dette link.
http://publikationer.regionsjaelland.dk/HR/ledelsesudvikling/referenceramme-for-ledelse/
Ledelsesgrundlag fremsendes efter henvendelse til Skelbakken på skelbakken@regionsjaelland.dk
I hverdagen samarbejder lederteamet tæt omkring den daglige drift og arbejdstilrettelæggelse, hvilket giver den nødvendige indsigt til bistå hinanden med fælles refleksioner og sparring samt at have medansvar for den samlede ledelsesopgave.
Vi tilbyder:
- Et lederteam, som samarbejder tæt og aktivt i hverdagen.
- Et lederteam med stor både faglig - og ledelsesmæssig erfaring.
- Et lederteam, hvor vi prioriterer det gode arbejdsmiljø med faste sparringsmøder, ledermøder og supervision.
- En spændende og kompleks ledelsespraksis sammen med erfarne og dygtige medarbejdere
- Grundig introduktion og overlevering til Skelbakken og ledelsesopgaven.
I 2024 påbegyndes desuden lederuddannelse på Diplomniveau for alle afdelingsledere.
Særligt om Aflastningshuset
- I Aflastningshuset er der plads til 8 børn / unge med multiple funktionsnedsættelser og sundhedsfaglige problemstillinger. Alle med behov for hjælp og støtte til pleje, dagsstruktur, aktivitet og leg. Der er stor diversitet i børnenes kognitive niveau og støttebehov, hvilket betyder at der arbejdes med pædagogiske opgaver, som har stor diversitet.
- I Aflastningshuset er der fokus på at skabe et aktivt, pædagogisk tilbud til børn og unge, så forældre og familie får en pause i en travl og krævende hverdag med et handicappet barn.
- I dagligdagen planlægges leg og aktiviteter, der understøtter børnenes / de unges udvikling, bidrager til den enkeltes livskvalitet og understøtter rutiner fra hjemmet.
- Der er et tæt samarbejde med forældre omkring indbookning til aflastningsophold.
- Børnene / de unge er alle tilknyttet børnehave eller specialskoletilbud og SFO.
- Aflastningshuset har en engageret og dygtig personalegruppe, som brænder for opgaven.
Særligt om Børnehuset
- I Børnehuset bor der 7 børn med multiple funktionsnedsættelser.
- Alle børn har sundhedsfaglige problemstillinger og behov for hjælp til alle funktioner.
- Enkelte børn har støttebehov som varetages af eksterne samarbejdspartnere med særlige kompetencer (respirationsovervågning, sundhedsfaglige kompetencer). Ledelsesopgaven omfatter også samarbejde og koordinering med de eksterne samarbejdspartnere.
- I Børnehuset er der fokus på omsorg, relationer og sanseintegration.
- I dagligdagen planlægges leg og aktiviteter, der understøtter børnenes udvikling og bidrager til den enkeltes livskvalitet.
- Forældre og øvrige pårørende er en væsentlig og aktiv del af børnenes liv i Børnehuset.
- Børnene er alle tilknyttet børnehave eller specialskoletilbud og SFO.
- Børnehuset deltager i et nationalt projekt ”Sikker medicinering.” Bag projektet står Dansk Selskab for Patientsikkerhed med støtte fra Helsefonden, hvor i alt 9 tilbud fra hele landet deltager. Projektet forløber i 2½ år og varer frem til 2026.
Din personlige og faglige profil
- Du har en relevant pædagogisk baggrund gerne med erfaring fra specialområdet.
- Ledelseserfaring - gerne suppleret med lederuddannelse.
- Du har en anerkendende tilgang med engagement i at lære børn og unge at kende.
- Du skal via dit samarbejde med medarbejderne sikre både at se den enkelte og gruppen som helhed.
- Du skal være engageret og have overblik til at delegere opgaver, som sikrer den enkelte medarbejders trivsel samt faglige og personlige udvikling.
- Du skal kunne inspireres af at være i en kompleks hverdag, hvor opgaverne er varierende og udfordrer alle ledelseskompetencer.
- Du skal være reflekterende og kunne tage ansvar for, at der træffes fælles beslutninger.
Yderligere oplysninger på www.skelbakken.dk eller til forstander Jette Kofoed, mobil 5119 2718 eller mail jeik@regionsjaelland.dk
Det bemærkes, at alle Region Sjællands arbejdspladser er røgfrie.
Tiltrædelse: 1.10.2024 – eller efter aftale
Ansøgningsfrist: 21.8.24 kl. 12
Samtaler afholdes: d. 26.8 og eventuel 2. samtale d. 28.8.
Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 23 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Greve Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 21-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6090222