Seneste regnskab fra SVEN MORTENSEN VVS A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

SVEN MORTENSEN VVS A/S i Karlslunde kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -1,5 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SVEN MORTENSEN VVS A/S en bruttofortjeneste på 8,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 10,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


ABC ApS i Karlslunde kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 369.553 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ABC ApS en bruttofortjeneste på 10,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Malerfirmaet Mogensen & Jensen ApS i Karlslunde kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 933.668 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Malerfirmaet Mogensen & Jensen ApS en bruttofortjeneste på 4,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TØMRER OLE OLSEN ApS i Karlslunde kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 84.083 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRER OLE OLSEN ApS en bruttofortjeneste på 2,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TØMRER- OG SNEDKERFIRMAET JEPPE JEPSEN ApS i Karlslunde kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,9 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRER- OG SNEDKERFIRMAET JEPPE JEPSEN ApS en bruttofortjeneste på 15,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 13,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler