Selvkørende og dygtig Cater søges til kantine og mødeforplejning hos kunde i Høje Taastrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jobbeskrivelse:

Ansøgningsfrist: 19. juni 2023


Er du faglært cater eller har du blot mange års erfaring inden for faget? Så kan du blive vores nye kollega til vores køkken på en af vores store kontrakter i Høje Taastrup.

 

Du vil indgå i et stærkt team med forskellige kompetencer, hvor I sammen serverer lækker og velsmagende mad til mødeforplejning og ca. 450 bespisende gæster i kantinen. Opgaven består i at tage imod bestillinger til vores mødelokaler og forberede maden hertil. Dette er alt fra at lave smørrebrød, frokost, kanapeer til receptioner, sandwich, morgentallerkener, kager m.m. til de møder, der afholdes på stedet.

Du får rig mulighed for at bringe din kreative og innovative tilgang til mad og servering i spil, når vi hver dag arbejder målrettet mod at imponere vores gæster med gastronomiske madoplevelser.

Stillingen er på 37 timer om ugen, og arbejdstimerne vil ligge i dagtimerne mellem kl. 06.30 og kl. 14.30 fra mandag til fredag. Arbejdstiden kan dog variere efter aftale ved særlige arrangementer.

 BLIV EN DEL AF ET STORT GASTRONOMISK NETVÆRK

Vi kan i kraft af vores størrelse og vores erfaring tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kollegaer – og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed.

Du bliver dermed en del af et stort gastronomisk netværk med mulighed for sparring og inspiration. Vi tror på, at alle rummer et potentiale. Et potentiale, som vi ønsker at understøtte gennem gode personlige og faglige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye jobs på tværs af organisationen.

 

ER DU VORES NYE KOLLEGA?

Den helt rette kandidat til stillingen er uddannet cater eller har mange års erfaring fra restauration- eller kantinebranchen. Vigtigst af alt er, at du brænder for dit fag og for at lave mad fra bunden af høj kvalitet – også selvom du laver mad til mange mennesker.

 

Samtidig ser vi, at du:

  • Er kreativ og har sans for anretning og kvalitet
  • Har et højt drive, er ansvarsbevidst, mødestabil samt god til at danne et godt overblik i et køkken
  • Har gode samarbejdsevner, krydret med, at du er glad, har let til smil og har et udpræget servicegen
  • Kan begå dig på engelsk og dansk, skriftligt såvel som mundtligt
  • Har en god forståelse for Office pakken, da du skal tage imod bestillinger og besvare mails dagligt

 

 

ANSØGNING

Send din ansøgning vedlagt CV via linket 'Ansøg nu' hurtigst muligt og senest den 19. juni 2023. Vi behandler ansøgninger løbende, og indkalder løbende kandidater til samtale.
Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Køkkenchef Grant Christopher Davies eller på mail: grant.christopher.davies@dk.issworld.com

 

 

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 350.000 kolleger globalt og 6.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

dk.issworld.com

Uddannelsesniveau: Erhvervsuddannelse
Arbejdserfaring: 2-3 år

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Greve Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

ISS Facility Services A/S, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://iss-world-services-as.contactrh.com/jobs/10868/41619348/da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842279

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet