Kundeservicemedarbejder Skandinavien

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du passion for kundeservice og lyst til at arbejde med professionelle værktøjer inden for VVS- og industrisegmentet? Ønsker du at være en del af en fantastisk virksomhedskultur i et mindre team og samtidig en vigtig holdspiller i en international kundeserviceorganisation? Så er muligheden der nu hos RIDGID Scandinavia A/S. 

Om jobbet

Vi søger en intern kundeservicemedarbejder, som kan styrke og støtte salgsaktiviteterne i Skandinavien.

Som kundeservicemedarbejder vil din arbejdsplads være i Karlslunde ved København. Salgskontoret er en integreret del af det skandinaviske team, der består af 12 medarbejdere, hvoraf 8 er baseret i Danmark. På salgskontoret i Karlslunde arbejder du sammen med 6 dygtige og engagerede kollegaer, som supporterer den eksterne salgsorganisation og kunder i de skandinaviske lande.

Dine opgaver vil bl.a. være

 • rådgivning og support via telefon og mail
 • tilbud, support og ordrehåndtering, herunder rådgivning om leveringstider m.v.
 • salgsrapportering samt opdatering og vedligeholdelse af produkt- og stamdata i egne og eksterne systemer
 • administrativ support til salgsteamet i Skandinavien 
 • ad hoc-opgaver relateret til funktionen.

Dine kvalifikationer

Som person er du serviceminded, detaljeorienteret, systematisk, omhyggelig og ansvarsfuld. Herudover kan du sætte flueben ved nedenstående:

 • minimum 2 års erfaring inden for kundeservice som intern salgsmedarbejder eller lignende
 • initiativtager med et kundeorienteret fokus
 • taler dansk på et højt niveau og behersker engelsk på et godt niveau - det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til svensk, norsk, finsk eller tysk
 • gode IT-færdigheder, herunder Excel  
 • rutineret bruger af ERP.

Har du kendskab til værktøj og/eller maskiner, f.eks. fra håndværkerbutik, byggebranchen, industri eller lignende er det en fordel, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

 • En grundig oplæring, introduktion og løbende træning i RIDGIDs produktsortiment.
 • Et spændende og afvekslende job i et internationalt, multikulturelt miljø.
 • Et lille, lokalt team med et godt sammenhold og en tæt forbindelse til dine kollegaer.
 • Et job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Pay-Back specialist rekruttering, seniorkonsulent Tonny Lang, tlf. 60 888 444 eller pr. mail: tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Om RIDGID og Emerson-koncernen

RIDGID er en del af den globale Emerson-koncern, der har hovedsæde i St. Louis, Missouri (USA). Emerson skaber innovative løsninger til kunder på markeder inden for industri, handel og byggeri og producerer en bred portefølje af pålideligt og professionelt værktøj og teknologi til virksomheder, der arbejder i brancher relateret til det mekaniske, elektriske samt VVS. Med ekspertise fra RIDGID, Greenlee og Klauke leverer Emerson produkter, som yder driftssikkerhed til industriens hårdeste udfordringer.

Emerson-koncernen har forpligtet sig til at fremme en kultur, hvor hver enkelt medarbejder værdsættes og respekteres. Hos Emerson bidrager et mangfoldigt og inkluderende arbejdsmiljø til en rig udveksling af idéer, der inspirerer til innovation og frembringer de bedste løsninger til virksomhedens kunder. Emerson støtter flere medarbejderledede ressourcegrupper, der fremmer en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads og støtter medarbejdernes faglige udvikling for at få adgang til ledelsesmuligheder. Denne filosofi er grundlæggende for Emersons værdier, og der tages dermed ansvar for at efterlade verden et bedre sted.

Læs mere om RIDGID her og om Emerson her.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Greve Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Pay-Back specialist rekruttering ApS, Havdigevej, 6700 Esbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6002556

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet