Faglig dygtig lærer søges til spændende skolemiljø ved Strandskolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet lærer og har du undervisningskompetence i matematik, natur/teknologi og øvrige indskolingsfag, så kan du med fordel læse videre.Hvem er vi?

Strandskolen er en velfungerende folkeskole beliggende i Karlslunde syd for København. Vi er en tresporet skole med ca. 630 dygtige elever fra 0.-9.klasse, 60 engagerede medarbejdere samt en aktiv forældregruppe, der støtter op om og stiller krav til skolen.

Vores høje ambitionsniveau for både faglighed og engagement er en motiverende faktor i dagligdagen, som er præget af et professionelt og uhøjtideligt arbejdsmiljø.
Gennem det professionelle samarbejde og viljen til at sætte barren højt udvikler vi både faglighed og motivation med børnenes læring og trivsel i centrum.
Arbejdskulturen på skolen er kendetegnet ved, at lærerne arbejder under fleksible arbejdsvilkår i et professionelt arbejdsfællesskab.

Samarbejdet mellem lærere og ledelse er kendetegnet ved praksisnær ledelse med fokus på faglig ledelse samt balance mellem arbejdsliv og privatliv. Som ansat på Strandskolen arbejder vi med en fast forberedelsesfaktor på 0.5 for alle lærere og 0.55 for nyuddannede. Nyuddannede tilbydes ligeledes mentorordning.

Skolen er beliggende i et område med gode muligheder for fleksible læringsmiljøer, idet vi har Karlslunde Idrætscenter, stranden, mosen, Trylleskoven og S-tog lige om hjørnet.
Strandskolen er godt på vej med en gennemgribende renovering, hvor de fysiske rammer for undervisningen vil komme til at afspejle det syn på læring og trivsel, Strandskolen er kendt for.


Vores fokus de kommende år:

  • Et skolemiljø, hvor samspillet mellem arkitektur, indretning og pædagogik/didaktik skaber optimale rammer for børnenes læring
  • Professionelle læringsfællesskaber (PLF), hvor lærernes forpligtende samarbejde og refleksion over egen og andres undervisningspraksis gør alle dygtigere
  • Deltagelsesmuligheder for alle STrandskolens elever - bl.a med afsæt i Greve Kommunes "Fælles Børnesyn"


Hvem er du?

Du er en faglig dygtig lærer, som er motiveret for at være med til at skabe god og motiverende undervisning på højt niveau for vores elever i matematik og natur/teknologi.
Vi forventer, at du indgår i et tæt samarbejde med kolleger, vejledere og ledere, da vi er af den overbevisning, at det er gennem lærernes samarbejde og refleksion over praksis, vi skaber resultater både i forhold til trivsel og faglighed. Det er vigtigt for os, at du er uddannet lærer og brænder for lige netop lærerprofessionen.


Vi forventer, at du som lærer:

  • ser samarbejde med andre lærere som en styrke - og forbereder dig gerne sammen med dine kollegaer
  • er ambitiøs, dygtig til dine fag og mestrer klasseledelse
  • kan motivere unges lyst til læring gennem varieret undervisning
  • er anerkendende i din tilgang til elever, kolleger og forældre
  • er villig til at søge nye veje, når noget ikke virker
Kan du se dig selv i ovennævnte, er du velkommen til at kontakte skoleleder Helle Due Bense 51677501 eller viceskoleleder Natasja Ammentorp Schultz 51677513

Vi indkalder løbende til samtaler og gerne med ansættelse hurtigst muligt, så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Greve Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Strandskolen, Kongens Enge, 2690 Karlslunde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067015

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet